A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Степанівський
ліцей

Степанівської селищної ради Сумського району
Сумської області

2021 рік

До нових зустрічей з «Сонечком»!

Святковим і водночас сумним дійством стало закриття табірної зміни в пришкільному таборі відпочинку «Сонечко» Степанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Діти всіх гуртів ретельно підготувались до заходів. Яскраві посмішки прикрашали маленькі обличчя, а в очах помітні були нотки суму. Однак, літо продовжується. До нових зустрічей з «Сонечком»!

               


Сонячні дні табірного життя

Щодня табірне дозвілля пришкільного табору відпочинку «Сонечко» Степанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів сповнене різноманіттям цікавих заходів. Сонячні дні творчості, спілкування з друзями залишили незабутні враження в дітвори.

                                         


День мандрівника

Літо – радісна пора! Діти переповнені позитивом та приємними враженнями від відпочинку у пришкільному таборі «Сонечко».

             


День танців

16 червня 2021р. у пришкільному таборі відпочинку "Сонечко" пройшов День танців. Діти дізналися про різновиди танцю, здійснили подорож по різних країнах світу і дізналися про їх національні танці та прослухали мелодії різних стилів. Вихователі розповіли дітям про красу та різнобарвність танцю, його особливу мову та роль у нашому житті. Для вихованців загону «Дивосвіт» було організовано розважальний конкурс «Танці народів світу», де діти показали свою майстерність через танцювальні рухи.

У вихованців загону «Посмішка» теж не залишалося жодної хвилинки для нудьги, для них вихователі організували флешмоб «Ура! Канікули!».

Вихованці загону «Фіксики» та «Торнадо» вирушили на екскурсію до Сумського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. Діти з задоволенням поспілкувалися з неповторним світом природи. Під час екскурсії дітлахи відвідали краєзнавчо-етнографічний музей, де в цікавій форм отримали інформацію про минуле наших предків, відвідали музей хліба, відділи квітникарства та декоративно-ужиткового мистецтва.

Особливо сподобався і викликав найбільш позитивні емоції відділ натуралістичної та дослідницької роботи, де дітки змогли побачити декоративних тварин і птахів.

З величезною «валізою» радості і щасливих емоцій дітлахи повернулися додому, де мабуть ще не один день будуть обговорювати свої враження від цієї поїздки.

                     


День казки

Цікаво і змістовно пройшов День казки у пришкільному таборі відпочинку «Сонечко».

Казка – свіжий вітер, що роздмухує вогник дитячого мислення й мови, думка, втілена в художнє слово, острівок дитячої творчості. Під її впливом діти починають бачити навколо себе незвичайні взаємозв’язки між предметами і явищами, досягаючи єдності образів. Водночас вони переживають хвилюючу радість, яка породжує бажання поділитися своєю думкою з товаришами.

        


День чомучок

Цікавий, насичений новими знаннями День чомучок у пришкільному таборі відпочинку "Сонечко".

Вихованці загону «Фіксики» брали активну участь у шоу-програмі «Під знаком зодіаку». Діти відкривали таємниці свого імені. Вони довідались, яка прихована сила в їхньому імені. Для цього їм довелося самостійно розкласти своє ім’я за алфавітом, вирахувати цифрове рівняння за кожною літерою, що присутня в імені і знайти єдине число від 1-9.

Для вихованців загону «Торнадо» проведено цікаву захоплюючу вікторину математичний квест «Битва Титанів», у ході якої діти дізналися багато нових фактів та цікавинок.

Загін «Дивосвіт» майстрував різноманітні фігурки з сірників «Математична мозаїка», спочатку створивши попередні ескізи. Дуже весело й з великим задоволенням діти створювали свої витвори мистецтва. Такі вправи розвивають увагу, фантазію, креативне мислення та дрібну моторику рук.

Також загін «Дивосвіт» мав можливість поїхати на захоплюючу екскурсію до ФОП Сичов «Гончарна майстерня художньої творчості». Яка викликала у дітей інтерес до розвитку гончарства та ознайомила їх із творчістю майстрів декоративно-прикладного мистецтва.

     


День дружби

День друзів – одна з найцікавіших і найбільш душевних подій табірного життя. Мати справжнього друга — велике щастя.

У пришкільному таборі відпочинку «Сонечко» цей день виявився різноманітним, насиченим та цікавим. Діти весело провели час разом із друзями, заряджаючись позитивом і енергією. Ніякі інші земні блага не замінять радість спілкування з друзями. Особливо, якщо спілкування не лише приємне, а ще й корисне!

Дружба спонукає до втілення мрій, бо в таборі - кожен у центрі подій!

                  


День екології

Завдяки гарній організації та злагодженій роботі команди творчих та креативних вихователів та начальника пришкільного табору відпочинку «Сонечко» Степанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів час спливає непомітно, швидко, весело. Проте кожен день збагачує дітей новими знаннями та вміннями, залишає в пам’яті приємні спогади.

                   


День здоров’я в пришкільному таборі

Спорт – запорука здоров’я та краси! З метою популяризації фізичної культури та спорту, підвищення рухової активності та зміцнення здоров’я у пришкільних таборах відпочинку "Сонечко" та профільному математичному таборі «Кенгурятко» Степанівської ЗОШ І – ІІІ ступенів проведено День спорту. Діти розпочали свою рухову активність з енергійної ранкової зарядки, після повноцінного сніданку проведено спортивні розваги.

Вихованці відвідали спортивний комплекс Степанівської селищної ради «Спорт для всіх», де відбулася зустріч з тренером Асютченком С.О.

Вихователі презентували дітям "Спортивне життя випускників школи", а також разом з ними створили колаж "Видатні спортсмени України".

           


Відкриття табірної зміни

Початок літа відкрив для учнів Степанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ще один місточок до відпочинку і пізнання нового, захоплюючого й незвіданого.

Протягом усієї зміни в пришкільних таборах відпочинку «Сонечко» та профільному математичному таборі «Кенгурятко» діти стануть учасниками різноманітних ігор, конкурсів та змагань.

Кожний день табірної зміни має насичений розклад із ранковою зарядкою, розважальними заходами, спортивними змаганнями.

Бажаємо вдалого відпочинку!

                

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень