A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Степанівський
ліцей

Степанівської селищної ради Сумського району
Сумської області

Тиждень толерантності

Дата: 17.11.2023 11:22
Кількість переглядів: 15

У рамках Міжнародного Дня толерантності та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, у Степанівському ліцеї було проведено Тиждень толерантності під девізом «Толерантність – дорога до миру та співпраці».

Упродовж тижня робота психологічної служби була спрямована на розуміння необхідності реалізації принципів толерантності в суспільстві, потребу злагоди, повагу до інших людей, їхніх думок, підвищення настрою учасників освітнього процесу.

Був проведений щорічний ярмарок доброти, мета якого – зібрати кошти на подарунки до новорічних свят дітям вразливих категорій, які навчаються у нашому ліцеї.

Команда дитячого центру «Простір дружній до дитини» Карітас Суми #ECHO провела тренінг із толерантності для наших учнів. Дітям нагадали про важливість поваги, толерантного спілкування, протистоянню стереотипам у ставленні та відношенні один до одного.

Упродовж Тижня толерантності всі учні ліцею приймали активну участь у заходах, які змінювали один одного.

Щоб поглибити знання педагогів про поняття «толерантність», «толерантна особистість», визначити межі своєї толерантності та створити умови для мотивації толерантності, був проведений тренінг «Толерантність єднає всіх».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень