A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Степанівський
ліцей

Степанівської селищної ради Сумського району
Сумської області

Воркшоп «Соціальний захист дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах»

Дата: 11.10.2023 12:58
Кількість переглядів: 10

На виконання листа Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації № 08-13/4447 від 02.10.2023 «Про посилення просвітницько-профілактичної роботи з попередження негативних явищ в освітньому середовищі», 11.10.2023 року відбувся воркшоп «Соціальний захист дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах» для педагогів ліцею зі спеціалістом Служби у справах дітей Степанівської селищної ради Наталією Горовою.

У ході зустрічі обговорили алгоритми дій педагогів у разі виявлення родин, які перебувають у складних життєвих обставинах, співпрацю Служби у справах дітей з установами, які співпрацюють по виявленню дітей вразливих категорій.

Служба у справах дітей, під керівництвом Марини Рудиченко, завжди поспішає на допомогу, проводить роз’яснювальну роботу з педагогами та сім’ями вразливих категорій. Служба професійно справляється зі своїми обов’язками, постійно співпрацює із закладом освіти, оскільки головна мета такої взаємодії – створення спільного безпечного простору.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень