A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Степанівський
ліцей

Степанівської селищної ради Сумського району
Сумської області

Всеукраїнський місячник «Безпека дорожнього руху»

Дата: 02.10.2023 14:38
Кількість переглядів: 14

Традиційно на початку навчального року в Степанівському ліцеї пройшов Всеукраїнський місячник «Безпека дорожнього руху», метою якого було залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях, дорогах, у транспорті, профілактики дорожньо-транспортного травматизму за участі дітей.

У рамках Місячника було проведено інформаційно-просвітницькі заходи з безпеки дорожнього руху.

1-А клас підготував відео «Дорожній рух – наш друг», яке допоможе вам краще зрозуміти правила дорожнього руху та допоможе зберегти вашу безпеку на дорозі.

Класними керівниками 5-11 класів було проведено години спілкування, бесіди «Безпечна дорога додому», «Безпека на дорозі – безпека життя», «Безпека на дорогах в умовах воєнного часу».

Учитель образотворчого мистецтва організувала виставку малюнків «Безпека на дорозі» для учнів 1-7 класів.

Відбулася зустріч учнів 1-9 класів з офіцером громади, під час якої діти отримали важливі поради та знання з правил для пішоходів.

Учні переглядали презентації, відеоролики, вивчали дорожні знаки та їх значення, створювали лепбуки, грали в інтерактивні ігри.

Сестра медична провела практикум «Надання першої долікарської допомоги при теплових та сонячних ударах» для учнів 9 класів.

Щоб підвести підсумки проведеної роботи, ППР «Гармонія» провела брейн-ринг «Правила дорожні повинен знати кожен» для учнів 5 класу.

Проведені заходи були цікавими, змістовними і сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху.

https://youtu.be/y5W7S4ECxsw



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень