A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Степанівський
ліцей

Степанівської селищної ради Сумського району
Сумської області

2-й етап Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху

Дата: 10.11.2023 15:03
Кількість переглядів: 10

У Степанівському ліцеї пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху з метою підвищення обізнаності учнів з правилами безпеки на дорозі.

Правоохоронці ГУНП в Сумській області провели урок безпеки «Безпека дорожнього руху» для учнів 1-4 класів. Вони розповіли дітям про правила дорожнього руху, роботу світлофора, про що попереджають дорожні знаки та як правильно переходити дорогу.

Також поліцейські наголосили на обов’язковому використанні світловідбивачів на одязі, особливо у темну пору доби. Зустріч виявилася змістовною, актуальною та пізнавальною.

Педагог-організатор спільно з лідерами учнівського самоврядування ППР «Гармонія» створили соціальний ролик «Безпечна дорога додому», у якому закликають усіх бути уважними, обережними та помітними на дорозі. Користуйтеся порадами, допоможіть водіям побачити вас і збережіть собі життя!

Також Манишева Н. М. провела селфі-марафон «Дорожня грамота». Діти ознайомилися з дорожніми знаками: де і чому вони встановлюються, яке їх значення та для кого вони діють.

Щоб нагадати дітям основи безпеки дорожнього руху, попередити дитячий дорожньо-транспортний травматизм класні керівники провели Єдиний урок із безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому».

Ми впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на дорозі та будуть дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров’я.

Дбаємо про безпеку разом!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень