A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Степанівський
ліцей

Степанівської селищної ради Сумського району
Сумської області

Тиждень протидії булінгу

Дата: 17.09.2021 18:35
Кількість переглядів: 54

З метою забезпечення прав, свобод та інтересів молоді, формування у здобувачів освіти здатності протистояти булінгу, навичок ненасильницької поведінки, побудови конструктивного діалогу, створення особистої мирної стратегії поведінки в конфлікті, запобігання насильству в учнівському середовищі,  з 13 по 20 вересня 2021 року в Степанівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов Тиждень протидії булінгу, у рамках якого було проведено ряд просвітницько-профілактичних заходів.

Педагог соціальний Черкасова А.О. проінформувала учнів 5-9 класів  про види булінгу та їх ознаки, організувавши флешмоб «Стоп булінг». Під час заходу переглянуто та обговорено тематичні відеоролики.

Для учнів початкових класів класними керівниками проведено виховні заходи з протидії булінгу на тему «Життя без чорних смуг. Скажи булінгу –

 НІ», бесіди «Запобігання насильству серед дітей. Правила безпечної поведінки».

Інтерактивні вправи допомогли  дітям уявити булінг як темні хмари недовіри, образи, цькування, які розвіюються їх сонячними промінчиками доброти, довіри, вдячності.

Спільно з лідерами учнівського самоврядуванням створено та розповсюджено буклети серед учасників освітнього процесу «STOP BULLYING».

З метою формування навичок відповідальної та безпечної поведінки, умінню пошуку шляхів виходу зі складної ситуації, для учнів 9-11 класів проведено заняття з елементами тренінгу «Вирішення конфліктних ситуацій. Попередження цькування».

У фойє ІІ поверху діяла виставка стіннівок «Зупинимо булінг разом!»

Для учнів 7-х класів проведено гру-квест «Кібербулінг. Агресія в Інтернеті».

Для батьків  та дітей корисна інформація розміщена на сайті школи. Ми віримо, що тільки разом зможемо змінити наш світ на краще!

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень