A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Степанівський
ліцей

Степанівської селищної ради Сумського району
Сумської області

Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу

Дата: 15.09.2022 21:44
Кількість переглядів: 30

Протягом 12-16 вересня 2022 року в Степанівському ліцеї проходить Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу - онлайн. Педагогічний колектив закладу провів правопросвітницькі заходи, спрямовані на інформування учасників освітнього процесу про визначення причини виникнення булінгу, соціальні ролі цього явища та способи його уникнення. 

Для учнів початкових класів оголошена виставка малюнків "Зупинимо булінг разом!". Класними керівниками проведено ряд бесід: "Не стань жертвою булінгу", "Протидія цькування в учнівському середовищі", "Кібербулінг або агресія в інтернеті: способи розпізнання і захист", а також, надані корисні правила-поради для профілактики і подолання булінгу. 

З метою розпізнання цькування, формування навичок відповідальної та безпечної поведінки, умінню пошуку шляхів виходу зі складної ситуації педагог соціальний організувала круглий стіл для педагогічного колективу «Безпечне середовище. Маски булінгу», адже кожен повинен почувати себе захищеним, знати свої права та поважати іншого, вчитися співіснувати разом.

ЗУПИНИМО БУЛІНГ РAЗОМ!

         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень