A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Степанівський
ліцей

Степанівської селищної ради Сумського району
Сумської області

Ціннісне ставлення до себе

Дата: від до Скинути

Дорожній рух

Кожна дитина почуває себе у безпеці  тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.

17:06 19.11.2021

Безпека дорожнього руху - це життя

12.11.2021 у Степанівській ЗОШ І-ІІІ ступенів    класними керівниками проведено Єдиний  урок безпеки дорожнього руху «Безпека дорожнього руху – це  життя»  для учнів 1-11 класів.

16:30 12.11.2021

Осінні канікули

З метою організації змістовного дозвілля  учнів у канікулярний час з 18.10 до 31.10.2021 року в Степанівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено ряд цікавих та пізнавальних заходів для учнів 1-11 класів, як традиційних очних форматів, так і з застосуванням дистанційних технологій у режимі он-лайн під час карантинних  обмежень.

19:08 29.10.2021

Майстер-клас з фітнесу

05.10.2021 учениці 7 класу відвідали Степанівський селищний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Для дівчаток  інструктор фізичної культури та спорту Асютченко С.О. провів заняття з фітнесу. Школярки виконували вправи різної інтенсивності, які сприяли укріпленню всіх важливих груп м’язів, розвитку координації, гнучкості та спритності. Заняття з фітнесу сприяють зміцненню здоров'я і гармонійному розвитку.

18:34 05.10.2021

На Сумщині стартували інтерактивні уроки «День з поліцейським та рятівником»

13 вересня на Сумщині стартували інтерактивні уроки «День з поліцейським та рятівником». До відповідних заходів долучилися і учні Степанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Сумського району. Розпочався День безпеки з відпрацювання дій на випадок виникнення пожежі в закладі освіти. За задумом, умовне загоряння сталося в актовій залі. Про це адміністрація школи повідомила Службу порятунку «101» та організувала евакуацію учнів і персоналу із будівлі. Понад 300 людей організовано залишили умовну небезпечну зону. На дворі на школярів вже чекали представники – Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Національної поліції. Рятувальники показали присутнім, як правильно застосовувати первинні засоби пожежогасіння. Після цього самі діти вчилися ліквідовувати умовне загоряння вогнегасником. Для учнів початкових класів організували демонстрацію спецтехніки та оснащення оперативних служб. Працівники Служби порятунку ознайомили їх зі своїм обладнанням, яке допомагає приборкувати надзвичайні події та визволяти людей із різних небезпек. Діти не лише це все побачили, а й одягали захисні каски та навіть під наглядом рятувальників застосовували спецінструмент. У свою чергу поліцейські продемонстрували школярам оснащення та спецзасоби, які застосовують під час своєї службової діяльності. У цей час старшокласники стали учасниками відеолекторію з безпеки життєдіяльності. Учнів ознайомили з вимогами пожежної безпеки, яких необхідно дотримуватися у повсякденному житті. Також присутнім розповіли правила безпечної поведінки при виявленні боєприпасів або схожих на них предметів. Для закріплення отриманої інформації діти переглянули тематичні відеоролики.                      

23:49 13.09.2021

Спортивний захід «Я - майбутній олімпієць»

У рамках Усеукраїнського олімпійського тижня та Дня фізичної культури та спорту, 10 вересня 2021 року відбулася дружня зустріч команд учнів 2- 9 класів опорного закладу Степанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  та Степанівської філії під час спортивного заходу «Я - майбутній олімпієць». Спортивний азарт, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники,  продемонструвавши свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. Здорові діти – наше щасливе майбутнє!

18:07 10.09.2021

Легкоатлетичний забіг, присвячений 30-річниці Незалежності України

  09 вересня 2021 року у рамках Олімпійського тижня та Дня фізичної культури та спорту учні та педагоги Степанівської ЗОШ І – ІІІ ступенів здійснили щорічний легкоатлетичний забіг, присвячений 30-річниці Незалежності України.

15:37 09.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень