A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Степанівський
ліцей

Степанівської селищної ради Сумського району
Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги підлітків!

Онлайн тренажер для усунення психологічних проблем для підлітків та молоді https://happymind.help/teen/...

16:48 27.03.2024

#тижденьпоезії2024

У рамках  Марафону читання військової поезії до Національного тижня читання, хочемо поділитися з вами віршем Андрія Бутенка. Сьогодні наш земляк стоїть на захисті України та не залишає своє захоплення – писати вірші.

17:10 23.03.2024

Конкурс віршів на екологічну тематику

Увага! Міністерство екології ППР "Гармонія" на весняних канікулах оголошує конкурс віршів серед учнів 1-11 класів на екологічну тематику "Людина і Земля". Також, пропонуємо найменшим нашим друзям, учням 1-4кл., переглянути мультфільми

10:44 20.03.2024

Марафон читання військової поезії

Міністерство  культури ППР "Гармонія", завідувач бібілотеки Гладка С.В. запрошують учнів взяти участь у Марафоні читання військової поезії та подякувати нашим поетам-захисникам, поширивши їхню поезію! 

11:04 18.03.2024

На крилах Шевченкового слова

З метою вшанування видатного сина українського народу – Тараса Григоровича Шевченка, популяризації спадщини Великого Кобзаря у Степанівському ліцеї пройшли інформаційно-просвітницькі, мистецькі та виховні заходи під гаслом «На крилах Шевченкового слова». Пройшло 210 років від народження Великого Кобзаря, проте кожне слово, написане поетом, і досі актуальне. Наша країна знову переживає важкі трагічні часи і залишені нам у спадок вірші Кобзаря, як ніколи, актуальні та пророчі. Вони знову пробуджують і народжують українську націю, спонукають до боротьби, справедливості та волі.     

14:10 08.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень