A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Степанівський
ліцей

Степанівської селищної ради Сумського району
Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

І місце в обласному етапі Всеукраїнських олімпіад з української мови!

Почуття гордості переповнюють душу! Світлано Михайлівно, Настенька, найщиріші вітання з І місцем в обласному етапі Всеукраїнських олімпіад з української мови! Супер! Щиро дякую за роботу! Здоровя, натхнення, успіху!!!

15:19 20.01.2024

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #sclua

У Степанівському ліцеї стартував І етап спортивного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО». Це спортивні змагання нового формату, розроблені відповідно до світового та європейського досвіду.

15:15 19.01.2024

Пишаємося нашими випускниками

Який найкращий подарунок для вчителя? Безперечно, успішна кар’єра наших випускників, яку ми відслідковуємо і якою пишємося. Сьогодні до ліцею  завітала студентка Харківського національного університету внутрішніх прав, майбутній офіцер поліції Ященко Анжела, яка запросила випускників до ВУЗу та ознайомила з перевагами навчання на факультеті №1 (слідчий).

16:24 17.01.2024

Зимові канікули з користю!

Щоб зимові канікули запам'яталися, потрібно заздалегідь спланувати, чим будемо займатися протягом свого вільного часу. Як результат-ДИПЛОМИ І та ІІ СТУПЕНЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ "ЯСКРАВА АНТАРКТИКА". Вітаємо учня 8кл Мальцева О. (наставник Горбань С.В.), 4кл. Новика Д. (наставник Скрипка Ю.С. )та бажаємо подальших успіхів, цікавих та змістовних канікул, здійснення мрій!

06:49 10.01.2024

Вітаємо учнів 3-А класу та класного керівника Матюшенко О.О.

Вітаємо учнів 3-А класу та класного керівника Матюшенко О. О., які отримали інтерактивний ігровий набір від UNICEF за дослідницьку роботу «Поява хліба в житті людини. Роль дріжджів у виникненні дирочок у хлібі».

06:43 09.01.2024

ІІ місце в обласному етапі Міжнародного конкурсу з української мови ім. П.Яцика

Завершуємо рік 2023 і вкотре радіємо за наших учнів та педагогів! ВІТАЄМО ФОМЕНКО Єлєну за зайняте ІІ місце в обласному етапі Міжнародного конкурсу з української мови ім. П.Яцика та її наставника ОСЕТРОВУ С.М. Зичимо подальших злетів, реалізації мрій та сподівань, миру та злагоди у новому 2024 році!!!

06:52 29.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень